25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі дівчата втекли з центру реабілітації: поліція оголосила розшук. ФОТО

У Житомирі дівчата втекли з центру реабілітації: поліція оголосила розшук. ФОТО

  • 25 серпня, 2020 12:42
Житомирська поліція розшукує 16-річну Анастасію Топорівську та 14-річну Іванну Качуру, які втекли з обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Сонячний дім", розташованого в Житомирі.

"Про зникнення дівчат віком 16 та 14 років до поліції повідомила працівниця реабілітаційного закладу. Відомо, що вони вже кілька місяців проживали тут у зв’язку зі складними життєвими обставинами", – говорять у поліції.

Нині у розшуку перебуває 16-річна Анастасія Топорівська. Прикмети дівчини: на вигляд 16 років, зріст 165 см, середньої статури, волосся пофарбоване у коричневий колір  з виділеними рудими пасмами, очі сірі.
 
Була одягнена: у рвані джинси блакитного кольору, білу майку, білу плетену кофтинку з коротким рукавом, білі кросівки.



Також встановлюється місце перебування 14-річної Іванни Качури. Прикмети дівчини: на вигляд 14 років, зріст 160 см, худорлявої статури, волосся світле, очі сірі, має веснянки.

Була одягнена: у чорну кепку, білу футболку, чорні штани та білі кросівки.



Якщо ви володієте будь-якою інформацією про можливе місцеперебування розшукуваних дівчат, повідомте про це за телефонними номерами (0412) 40-78-04, 102 чи зверніться до найближчого відділення поліції.
Поділитись

Новини по темі: