16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Олександр Міщенко: «Найбільше досягнння мера Житомира - це парасольки на центральній вулиці!»

Олександр Міщенко: «Найбільше досягнння мера Житомира - це парасольки на центральній вулиці!»

  • 21 серпня, 2020 18:08
Підприємець та громадський діяч, житомирянин Олександр Міщенко вважає, що найбільшим досягненням мера Житомира є парасольки на центральній вулиці Михайлівській. Публікацію про це Олександр Міщенко розмістив на своїй сторінці фейсбук та викликав велику кількість вподобань та коментарів. 

Редакція «Журналу Житомира» зв’язалася з автором та спробували вияснити причину такого висловлювання, адже парасольки дійсно є візитівкою нашої Михайлівської.

Автор пояснює, що Житомир - це не лише центральна вулиця із парасольками, на які, доречі витрачено сотні тисяч наших податків із бюджету міста, а є і сотні вулиць та провулків, які перебувають у жахливому стані. До прикладу Міщенко приводить стан автомобільних доріг та освітлення на провулках району вул. Вільський шлях та стан зупинок громадського транспорту та місць збирання сміття в тому ж районі міста.

«Все це говорить про неефективність господарської діяльності міської влади Житомира в особі керівника, якого громада утримує за міські податки, Сергія Іванович Сухомлина. Я не розумію, чому так наш мер не поважає платників податків, жителів міста Житомира, та так безгосподарно веде свою політику по відношенню до нас» - сказав Олександр Міщенко.


Також автор повідомив, що неодноразові звернення від громадян, щодо жахливого стану автомобільних доріг на провулках міста, закінчуються пустими обіцянками та повним ігноруванням проблеми в подальшому.






 
Поділитись

Новини по темі: