24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • На тендер з реконструкції Нового бульвару прийшли тільки дві житомирські фірми

На тендер з реконструкції Нового бульвару прийшли тільки дві житомирські фірми

  • 18 серпня, 2020 12:57
17 серпня відбувся тендер на реконструкцію пішохідної зони у середмісті Житомира – Нового бульвару. Очікувана вартість робіт складала 22 млн 255,8 тис. грн

Як повідомляє видання Житомир інфо, у тендері взяли участь дві житомирські фірми: ПРБФ «Комунальник» з пропозицією у 17 млн 732,1 тис. грн та ТОВ «УК «Комфорт-Буд» з пропозицією у 19 млн 110,3 тис. грн. 

Фірма, пропозиція якої виявилась найвигіднішою, наразі очікує на відповідне рішення тендерного комітету про визнання її переможцем торгів.

Нагадаємо, реконструкція Нового бульвару перемогла в голосуванні за кращий загальноміський громадський проєкт.
 

Довідка


ТОВ «УК «Комфорт-Буд» зареєстроване в 2016 році в Житомирі, спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових будівель. Директор – Балакішієв Станіслав Закірович. Засновниками товариства зі статутним капіталом 1000 грн є Галина Рачковська та Олександр Петровський.

ПРБФ «Комунальник» - приватна ремонтно-будівельна фірма, заснована в 1995 році в Житомирі. Засновником та керівником будівельної фірми зі статутним капіталом у 19,7 тис. грн є Андрій Миколайович Корзун. У Житомирі ця фірма реконструювала стадіон «Спартак».
Поділитись

Новини по темі: