19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині хлопець викрав у знайомого авто і поїхав на заробітки

На Житомирщині хлопець викрав у знайомого авто і поїхав на заробітки

  • 18 серпня, 2020 11:12
У Житомирській області хлопець викрав у знайомого автомобіль і поїхав на заробітки на Волинь. Інцидент стався днями у Радомишльському районі. Про це "Журналу Житомира" розповіли у пресслужбі поліції.
 

"До відділення поліції звернувся 21-річний житель села Лутівка з повідомленням про зникнення його автомобіля Opel Astra. Зі слів чоловіка, напередодні ввечері він припаркував легковик на узбіччі дороги навпроти свого будинку, а вже вранці побачив, що автомобіля на місці немає", – інформують правоохоронці.


Слідчо-оперативної група поліції з’ясували коло осіб, які могли мати безперешкодний доступ до легковика. Одним з таких виявився знайомий заявника, 20-річний житель цієї ж територіальної громади. Зі слів власника авто, саме цей хлопець неодноразово позичав у нього транспортний засіб та ймовірно міг мати запасні ключі до нього.

Того ж дня правоохоронці зібрали докази причетності парубка до правопорушення та вже ввечері розшукали його у Волинській області. Зі слів хлопця, він скористався незачиненими дверцятами легковика, завів його та поїхав до Ковеля нібито на заробітки.

Автомобіль поліцейські вилучили. За викрадення авто зловмиснику загрожує покарання від штрафу і аж до 5 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: