20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Не домовилися: в Житомирі п'яний водій пропонував хабар полісменам, чоловіка затримали

Не домовилися: в Житомирі п'яний водій пропонував хабар полісменам, чоловіка затримали

  • 13 серпня, 2020 12:35
У Житомирі патрульні за порушення ПДР зупинили автомобіль Skoda. З'ясувалось, що водій був у стані алкогольного сп'яніння і щоб уникнути відповідальності намагався дати правоохоронцям хабар. Інцидент стався пізно вечері 12 серпня на Мальованці. 
 

"12 серпня, під час патрулювання провулку 5-й Березівський, інспектори поліції зупинили автомобіль Skoda Fabia. В ході перевірки документів патрульні поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння, як наслідок громадянину запропонували пройти огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою приладу "Drager", – інформує патрульна поліція.


Під час контрольного видиху повітря прилад зафіксував результат у 2,13 проміле. У поліції зазначають, що водій намагався уникнути адміністративної відповідальності і запропонував патрульним хабар.
 

"Патрульні попередили водія, що дані дії передбачають кримінальну відповідальність, однак чоловік проігнорував слова патрульних та кинув кошти на багажник службового автомобіля. Для документування факту надання неправомірної вигоди на місце зупинки патрульні поліцейські викликали працівників слідчо-оперативної групи", – повідомляє патрульна поліція.


Крім того, під час оформлення адміністративних матеріалів чоловік поводив себе агресивно та виражався нецензурно лайкою.

У підсумку патрульні поліцейські оформили на чоловіка протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування ТЗ в стані алкогольного сп'яніння), ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), ст. 185 (Невиконання законної вимоги поліцейського), а також винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Автомобіль порушника евакуювали.
Поділитись

Новини по темі: