26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • ДТП у Житомирі: водій Mercedes збив літню велосипедистку

ДТП у Житомирі: водій Mercedes збив літню велосипедистку

  • 12 серпня, 2020 12:36
У Житомирі під колеса автомобіля потрапила пенсіонерка. Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 серпня на Київському шосе. За інформацією поліції, літня жінка була на велосипеді.

"Попередньо, водій автомобіля Mercedes Vito, 41-річний житель Чернівецької області, здійснив наїзд на жінку, яка їхала на велосипеді", – повідомляє ГУ Нацполіції Житомирщини.

Унаслідок ДТП 79-річна житомирянка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до міської лікарні.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).



Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.
 

"Аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою", – закликає водіїв поліція.


Також правоохоронці просять велосипедистів неухильно дотримуватися ПДР, не виконувати ризиковані маневри на дорозі та сигналізувати про свої наміри змінити напрям руху.
Поділитись

Новини по темі: