19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Шахрайка «заробила» 300 000 грн, п'ять разів продавши один і той же будинок

Шахрайка «заробила» 300 000 грн, п'ять разів продавши один і той же будинок

  • 3 серпня, 2020 12:48
У Житомирській області затримали шахрайку, яка 5 разів "продавала" один і той же будинок різним людям. Вона зібрала з потенційних покупців завдатків на суму понад 300 тисяч гривень.

Відомо, що жінка розмістила оголошення про продаж частини будинку у м. Бердичев. Бажаючих придбати нерухомість вона запрошувала до оселі і демонструвала приміщення, запевняючи, що є його власницею. Перший встановлений факт відбувся 20 лютого 2019, а крайній - 1 січня 2020.
 

"За цей період підозрювана встигла пообіцяти продати будинок 5 громадянам. При цьому у кожному випадку вона брала у них завдатки у розмірі від 20 тисяч гривень і більше. А потім, посилаючись то на одні, то на інші обставини, виманювала у людей ще кошти", - розповів начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук.


Упродовж певного часу підозрювана намагалась уникати спілкування з поліцейськими, постійно змінювала місце знаходження та не відкриваючи дверей оселі, де перебувала. Днями поліцейські доставили жінку до відділку.

Наразі слідчі готують обвинувачення щодо жінки для якнайшвидшого його скерування до суду. Шахрайці загрожує покарання  у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.
Поділитись

Новини по темі: