28 березня, 2024
Ми в соцмережах

П'яна мати жорстоко побила немовля за гучний плач

  • 30 липня, 2020 15:17
У Житомирській області мати побила свою однорічну доньку, бо та заважала їй чаркувати. У немовля зафіксували черепно-мозкову травму, наразі ним опікуються лікарі. 

Як розповіли "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирської області, подія сталась в одному із сіл Радомишльського району.
 

"Попередньо поліцейські встановили, що маленьку дівчинку побила нетвереза мати нібито за те, що дитина своїм плачем заважала їй чаркувати. Під час першочергового огляду лікарі діагностували у дитини синці та забої на обличчі та голові, уже у лікарні, куди терміново госпіталізували дівчинку – закриту черепно-мозкову травму", – говорять правоохоронці.


Відомо, що дитина проживає у будинку разом з матір’ю та її співмешканцем, які мають пристрасть до алкоголю. Окрім неї, на вихованні 27-річної жінки є ще четверо малолітніх дітей, найстаршій з яких 10 років.
 

"Вказана родина перебуває на обліку соціальних служб. Упродовж останніх двох років мати притягувалась до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків по вихованню дітей. А ювенальні інспектори поліції ще у квітні ініціювали розгляд доцільності перебування малечі разом з матір’ю. Однак рішення так і не було прийняте", - розповіла начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.


Четверо інших дітей наразі вилучені з родини і знаходяться під наглядом бабусі. За чинним законодавством за побиття дитини матері загрожує обмеження чи позбавлення волі строком до 2 років.
Поділитись

Новини по темі: