20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Ув'язнений, сидячи за ґратами, організував наркотрафік в колонії Житомирської області

Ув'язнений, сидячи за ґратами, організував наркотрафік в колонії Житомирської області

  • 23 липня, 2020 15:26
На Житомирщині поліцейські ліквідували канал постачання наркотиків до установи виконання покарань й затримали учасників злочинної групи. Створив її чоловік, який зараз сам відбуває покарання. Про це "Журналу Житомира" повідомили у пресслужбі поліції Житомирської області.

Відомо, що група займалась постачанням до установи метадону, амфетаміну та марихуани з січня 2020 року.
 

"Поліцейські встановили, що 36-річний організатор групи, який сам відбуває покарання, виступив ініціатором налагодження системних поставок наркотичних засобів до місця обмеження волі. До цього залучив ще чотирьох осіб, серед яких було чітко розподілено функції: виготовлення, зберігання, перевезення, перекидання на територію установи наркотиків чи облік розрахунків за них", – інформує ГУНП.


Викриті учасники групи – жителі Житомира та Бердичева, віком від 34 до 67 років.



Під час проведених 22 липня у них обшуків поліцейські вилучили наркотичні засоби, два пістолети, у т.ч. травматичний, банківські картки, два десятки телефонів, сім-карти, 30 тисяч гривень та валюту. Також під час обшуків було вилучено ікони, ювелірні вироби та інші речі, походження яких нині перевіряється.

23 липня учасникам групи оголошено про підозру у вчиненні кримінальних діянь, передбачених ч.2 ст. 307 та ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 10 років з конфіскацією майна.







Поділитись

Новини по темі: