2 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • 19-річний хлопець створив у Житомирі лабораторію з виготовлення амфетаміну. ФОТО

19-річний хлопець створив у Житомирі лабораторію з виготовлення амфетаміну. ФОТО

  • 10 липня, 2020 17:10
10 липня в одній з квартир Житомира оперативники кримінальної поліції виявили підпільну лабораторію з виготовлення амфетаміну. Власником лабораторії виявився 19-річний парубок, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та причетність до незаконного обігу наркотиків.
 

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів була отримана інформація про можливу причетність молодика до протиправної діяльності. Відтак 10 липня поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання хлопця. У результаті вилучено докази протиправної діяльності, у тому числі пов’язаної з незаконним обігом наркотичних речовин", – говорять правоохоронці.


За інформацією поліції, у квартирі виявили пляшки, білу порошкоподібну сировину, прекурсори, лабораторний посуд та інші, необхідні для виготовлення синтетичних наркотиків, приладдя та пристосування.



Усе вилучене направлено на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 

Досудове розслідування проводиться у рамках ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Поділитись

Новини по темі: