19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирську область з Білорусі за «лівими» документами намагалися ввезти 8 авто. ФОТО

У Житомирську область з Білорусі за «лівими» документами намагалися ввезти 8 авто. ФОТО

  • 9 липня, 2020 13:36
  • 1
У Житомирській області на кордоні з Білоруссю митниця вилучила 8 автомобілів, які намагалися ввезти в Україну за підробленими документами. 

Про це повідомляє Київська митниця Держмитслужби.
 

"Автовоз, завантажений вісьмома автомобілями, прибув у пункт пропуску "Виступовичі" з боку Білорусі. Водій автовозу, як представник за довіреністю отримувачів цих транспортних засобів, заповнив пасажирські митні декларації на кожен з них та, разом із пакетом документів, надав для митного оформлення. Однак, по всіх деклараціях спрацювала система аналізу ризиків щодо можливого заниження вартості автівок. Це припущення підтвердила відповідь білоруських колег. За інформацією Гомельської митниці, при перетині митного кордону в Білорусі їм було надано зовсім інші документи", – інформує митна служба.


Митники встановили розбіжності, як щодо заявленої вартості авто, так і щодо покупця, продавця, номерів документів та їх зовнішнього вигляду.

Таким чином по кожному випадку складено протокол за ст. 483 Митного кодексу України, санкціями якої передбачена конфіскація автомобілів та штраф у розмірі 100% їх вартості.



Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Алексей
10 липня, 2020 8:49:48

Одни битки