27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція розшукала і затримала чоловіка, який влаштував криваву різанину в Іршанську

Поліція розшукала і затримала чоловіка, який влаштував криваву різанину в Іршанську

  • 2 липня, 2020 13:23
Поліцейські затримали 40-річного жителя Іршанська, який перебував у розшуку після того, як у ході вуличного конфлікту підрізав 9 людей. 

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирської області, затримання відбулося вночі 2 липня в одному зі спальних мікрорайонів Києва.
 

"За нашою інформацією, чоловік переховувався в одній із зйомних квартир упродовж двох останніх діб. Його пересування були максимально обмежені і кожен вихід на вулицю супроводжувався конспіративними заходами", - розповів начальник поліції області Юрій Олійник.


За наявною нині інформацією, чоловік спочатку кілька днів переховувався в одному з дачних масивів Хорошівського району, а потім уночі попутним транспортом дістався столиці. 

Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних діянь, передбачених  ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати ув’язнення на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, конфлікт між відпочиваючими кафе закінчився різаниною, в результаті якої 9 осіб отримали ножові поранення, один з потерпілих помер. Події розгорталися 21 червня у смт Іршанськ. На території області проводились спеціальні заходи для встановлення місця перебування та затримання нападника. 
Поділитись

Новини по темі: