29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Односельчани купили нове житло для багатодітної родини, будинок якої згорів під час грози. ВІДЕО

Односельчани купили нове житло для багатодітної родини, будинок якої згорів під час грози. ВІДЕО

  • 1 липня, 2020 13:59
  • 1
В селі Червоні Хатки Житомирської області придбали будинок для багатодітної родини Кільніцьких після того, як їхня оселя згоріла від удару блискавки.

Гроші на новий будинок збирали жителі села, окрім цього допомогли підприємці, інформує "Суспільне Житомир".
 

"Депутати зібрали 20 тисяч гривень, 30 тисяч – дало місцеве фермерське господарство. Нам лишилося зібрати ще 30 тисяч, щоб розрахуватися з хозяйкою за хату", – розповіла депутатка сільської ради Олена Зелінська.


Багатодітний батько Іван Кільніцький каже, що про пожежу в його будинку дізнався від односельчан.
 

"Я тоді був на роботі. Коли глянув в напрямку свого будинку і побачив, що йде дим – помчав до хати. Приїхав і дивлюся, що горить мій дім, прибігли усі сусіди і відрами із копанки почали носити воду, щоб загасити пожежу", – говорить чоловік.


Дружина Івана Кільніцького Світлана розповіла, що того вечора була сильна гроза і в будинок влучила блискавка.

"Я тоді сказала старшій дочці, що у нас пожежа, ми схопили документи, дітей і вибігли з хати. Тоді почав стріляти шифер. Тоді було дуже страшно", – розповіла жінка.

Після того, як будинок згорів, багатодітній родині допомогла односельчанка Надія, у якої вона жила протягом декількох днів.

Нагадаємо, в Житомирській області ввечері 22 червня під час грози блискавка підпалила приватний будинок, в якому проживала сім'я з 9 дітьми.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

dssd sdbsdb
1 липня, 2020 15:40:39

СЕКС Знакомства: Бесплатно, Анонимно, без Шлюх и содержанок, все фотки реальные, а девки Безотказные. Вот сайт ----- https://urlik.ru/hotdev