26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирський суд конфіскував незаконно видобутий бурштин вартістю 12,5 млн гривень

Житомирський суд конфіскував незаконно видобутий бурштин вартістю 12,5 млн гривень

  • 1 липня, 2020 13:18
  • 1
У Житомирській області у дохід держави конфісковано 9,2 тонни бурштину, який раніше Служба безпеки України вилучила на підпільних промислових комплексах з нелегальної обробки сонячного каменю. 

За інформацією спецслужби, розфасований за фракціями бурштин-сирець, оброблений камінь і готові вироби, співробітники СБУ виявили у лютому і травні минулого року під час обшуків у фігурантів провадження в Одеській та Київській областях. 



Також на території нелегальних «виробництв» правоохоронці вилучили майже два десятки верстатів для різки та огранки каменю.

Гемологічна експертиза визначила сумарну вартість вилученого бурштину і виробів із нього на понад 12,5 мільйона гривень. Ухвалою Корольовського районного суду Житомира вилучене каміння конфісковано у дохід держави.

Як повідомляв «Журнал Житомира», у Житомирській області Служба безпеки України затримала чоловіка, який займався скупкою і продажем незаконно добутого бурштину.
 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

dssd sdbsdb
1 липня, 2020 15:41:40

СЕКС Знакомства: Бесплатно, Анонимно, без Шлюх и содержанок, все фотки реальные, а девки Безотказные. Вот сайт ------- https://urlik.ru/hotdev