20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Після вибуху у Києві влада Житомира вирішила перевірити газові мережі багатоповерхівок

Після вибуху у Києві влада Житомира вирішила перевірити газові мережі багатоповерхівок

  • 24 червня, 2020 12:24
У Житомирі хочуть перевірити внутрішньобудинкові газові мережі, щоб не сталася трагедія, як у Києві, де вибух газу зруйнував кілька поверхів багатоповерхівки.

Доручення щодо перевірки мереж мер Житомира Сергій Сухомлин озвучив на позачерговому засіданні міськвиконкому 24 червня, повідомляє Житомир інфо.
 

"Підготовку до зими треба починати вже зараз, але є ситуація, коли газові мережі, які всередині будинків – вони поза балансом і ніхто їх не обслуговує. І тут нам треба не допустити того, що сталося в Києві, й відпрацювати може разом з "Житомиргазом", з нашою комісією питання безпеки людей, яке стосується газових мереж. Мені потрібен чіткий графік, чітке розуміння, як ми забезпечимо перевірку цих мереж в середині будинків для того, щоб в нас не сталося те, що сталося в Києві", - сказав Сергій Сухомлин.


21 червня о 10:00 у Дарницькому районі по вул. Соломії Крушельницької, 1/5, в десятиповерховому житловому будинку стався вибух попередньо газоповітряної суміші. Внаслідок вибуху сталося руйнування п’ятого, шостого, сьомого та восьмого поверхів. 16 квартир зруйновані і ще 40 пошкоджені. Внаслідок трагедії загинули 5 людей. 
Поділитись

Новини по темі: