23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Героїня секс-скандалу отримала нову посаду в Державному космічному агентстві

Героїня секс-скандалу отримала нову посаду в Державному космічному агентстві

  • 23 червня, 2020 17:56
Ексзаступницю міністра інфраструктури Олександу Клітіну, яка опинилася у центрі секс-скандалу, призначили радником голови Державного космічного агентства. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.
 

“Намагаюсь допомогти Космічному агентству залучити допомогу донорів та МФО, щоб реалізувати серію інноваційних проєктів, що пропонує Володимир Усов і його команда. Бачу бажання вивести наш космічний сектор із поступового процесу відмирання через, в першу чергу, корупцію та байдужість менеджерів”, – написала Клітіна.


Крім того, вона поскаржилась на спротив, який помітила одразу після отримання нової посади. За її словами, група "ненажерливих" депутатів хоче поставити когось "свого", аби грабувати ДП "Южмаш" та КБ "Південне".

"А ще на Арсенальній гарні ділянки є в центрі Києва. Ласий шматочок. Ганьба!" – обурилася радниця ДКАУ.
 
 

Що відомо про Олександру Клітіну


Варто зазначити, що що раніше Олександра Клітіна потрапила в секс-скандал, коли нардеп Антон Поляков оприлюднив аудіозапис, де чоловіки обговорюють її як нову заступницю міністра. Нібито в розмові нардепів стверджувалося, що Клітіна потрапила на свою посаду через ліжко.

Скандал отримав продовження після оприлюднення переписки пранкера Джокера з Клітіною. Говорячи про закупівлю локомотивів для “Укрзалізниці”, Клітіна звинуватила міністра інфраструктури Владислава Криклія в корупції, написавши, що він “каламутить з тендерами”. Після цього Криклій заявив, що у нього впала довіра до Клітіної. А згодом її звільнили з посади заступника міністра інфраструктури.
Поділитись

Новини по темі: