28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Нові деталі різанини на Житомирщині: мати підозрюваного говорить, що її син оборонявся

Нові деталі різанини на Житомирщині: мати підозрюваного говорить, що її син оборонявся

  • 23 червня, 2020 11:55
У Житомирській області поліція досі розшукує чоловіка, який біля кафе підрізав дев'ятьох людей. Один із потерпілих помер у лікарні, ще троє наразі перебувають у реанімації. Подія трапилася у селищі Іршанськ увечері 21 червня

Того вечора молодь святкувала день народження. Спочатку гуляли біля озера, а коли почався дощ, перейшли до місцевого кафе, розповіла очевидець Анастасія Перун. Дівчина зазначила, що до столика підійшов якийсь чоловік і попросив хлопців вийти на вулицю, щоб поговорити, інформує ТСН.
 

"Він підійшов і почав до хлопців чіплятися. Кажу (йому - ред.): "Чоловіче, не чіпайте, ми відпочиваємо своєю компанією". Він дивиться мені в очі і каже: "Я не  буду їх зачіпати... Я нічого не буду робити, я просто покурю з ними і  все", - розповіла Анастасія Перун.


Хлопці вийшли з незнайомцем, після цього сталася різанина. Поранених усередину не пустила власниця. Усі дев'ятеро молодих людей лежали просто на асфальті, поки не приїхала швидка. 

Дівчина, що залишилася в кафе, каже, що хлопців не було лічені хвилини.
 

"Я вибігаю, і там усі хлопці лежать у крові. А цей мужчина, який вбив, він стояв біля машини і курив. Матами він сказав, що "ви мене не знайдете, я вас всіх перерубаю, хто залишився у живих", - розповіла Анастасія Перун.


Чоловік сів у машину і поїхав. Дівчина почала викликати швидку і дзвонити батькам. Медики ледь встигали приймати поранених. 28-річний військовий, який брав участь у війні на Донбасі, Сергій Забродський втратив багато крові і помер у лікарні.  
 

"Було поранення проникаюче в ногу і  було поранення стегнової артерії, через це пораненого привезли вже знекровленого", - сказала Неля Багінська, директор Хорошівської центральної райлікарні.  


Троє постраждалих у реанімації. Їхній стан важкий, але стабільний, кажуть медики. До інших у палати не пускають, бо карантин. 

Поліція розшукує нападника, поки знайшли лише автівку підозрюваного. Його особу вже відомо - це 40-річний Віктор Фарафонов.

"Нападник раніше судимий за вимагання, завдання тяжких тілесних ушкоджень", - зазначив керівник Нацполіції у Житомирській області Юрій Олійник.

ТСН розшукала матір підозрюваного і у неї своя версія того, що сталося. Запевняє, що компанія напідпитку накинулася на її сина, а той - оборонявся.
 

"Люди розказали, що він там зайшов, сів, взяв каву, підходить до нього цей Забродський, каже: "Давай вийдемо поговоримо". Він вийшов. Вийшов і цілий гурт хлопців, почали бити, він упав", - додала мати підозрюваного.


Де її син зараз - жінка не знає. Жодних коментарів в кафе отримати не вдалося - воно зачинене. У поліції продовжують пошуки підозрюваного, якому загрожує до 15 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: