24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Їжа без контакту: служба доставки Містер АМ у Житомирі

  • 11 червня, 2020 20:40
В Україні та зокрема в Житомирі з 12 березня ввели карантин через коронавірус. Втім, варіантів посидіти в ресторані чи кав’ярні вже не залишилось: всі заклади зачинені, однак є служби доставки. Якщо вам набридло цілими днями готувати їсти, ви хочете потішити себе та близьких апетитними стравами – чудовою альтернативою буде замовити доставку їжі.

Служба доставки їжі Містер АМ продовжує радувати містян. Наразі у житомирян та жителів передмістя з'явився ще більший вибір якісних страв. Все меню ресторанів і кафе без додаткових націнок і комісій, а вартість доставки по місту лише 29 грн – у віддалені райони – 20-90 грн. В розділі акції можна вихопити свою знижку або безкоштовну доставку.

Крім того, в деяких з представлених ресторанів є безкоштовна послуга самовивозу. Просто виберіть улюблену їжу в своєму додатку Містер АМ, вкажіть будь-який зручний час і по дорозі з роботи, заберіть щойно приготовані страви.

Найпопулярніші кафе з різноманітною кухнею, де можна замовити страви через службу доставки Містер АМ:
 

New York Street

Тільки в Житомирі у ресторані New York Street Pizza європейська кухня, піца та багато інших страв приготовані майстерно і з любов`ю. Основна концепція ресторану – це висока якість приготування їжі, а також тільки свіжі і натуральні продукти. В меню ви можете знайти піцу різних розмірів – 30 см та 50 см. Ціни від 90 грн. Це чудова нагода відпочити великою компанією.

«Sushka»

Суші Бар «Sushka» в Житомирі: тут кожен шматочок ролу готується з максимальною віддачею. Доступні і демократичні ціни, дивує розмір ролів і компонентів. В меню ви можете знайти найрізноманітніші сети, роли, суші різних розмірів, а ціни варіюються від 30 грн, хіба це не диво?

«Silvio D'Italia»

«Silvio D'Italia» – місце, де ти зможеш насолодитися апетитними стравами італійської кухні та бокалом улюбленого вина під живу музику. Тут народжується ідеальна піца з ароматною, хрусткою скоринкою з печі на дровах!

«Loft bar SOVA»

Гастробар у стилі лофт «Loft bar SOVA» – це заклад в Житомирі, з сучасними та смачними стравами американської кухні. М`ясо, що готується на відкритому вогні та копчена продукція власного виробництва, суші, прохолодне пиво, супи та вишукані салати. Ви будете задоволені шедеврами кухні та демократичними цінами закладу.


Піца, паста, італійські делікатеси, суші, домашня кухня чи неймовірний десерт – обирайте те, що смакує саме вам з доставкою Містер АМ! Зробити замовлення можна через сайт, додатки (iOS, Android) і по телефону.

Катерина КОСЯКЕВИЧ

 
Поділитись

Новини по темі: