25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Крадіжка на 2 млн гривень: житомирська поліція через пів року знайшла підозрюваних

Крадіжка на 2 млн гривень: житомирська поліція через пів року знайшла підозрюваних

  • 4 червня, 2020 10:58
Житомирські поліцейські розшукали на Київщині підозрюваних у крадіжці на понад 2 мільйони гривень. Крадіжка сталася ще у грудні 2019 році на околиці Житомира. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції області.

"Тоді у нічний час на територію сільгосппідприємства на виїзді з обласного центру, пошкодивши замки на воротах і у складських приміщеннях, потрапили невідомі особи і викрали звідти вартісні запчастини та деталі до імпортних комбайнів і паливно-мастильні матеріали", – інформує поліція.

Загальна сума збитку сягнула близько 2,2 млн гривень.
 

"У рамках досудового розслідування було здійснено низку заходів як гласного, так і негласного характеру. Завдяки записам камер відеоспостереження першочергово вдалося встановити марку автомобіля, яким користувались зловмисники для вивезення викраденого майна. Наступним етапом стала перевірка власників схожих транспортних засобів, зареєстрованих в обласному центрі і на території Житомирщини", – розповів начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко.


Працівники поліції продовжили вивчати записи відеореєстрації і фактично відстежили приблизний маршрут його руху. Згодом вдалося встановити й інші обставини, які допомогли вийти на підозрюваних осіб.

Під обґрунтованою підозрою у причетності до крадіжки опинились троє черкащан, віком від 23 до 32 років, які останнім часом проживали у селі під Києвом. Про чоловіків відомо, що вони неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.
 

"Днями поліцейські провели санкціонований обшук у помешканні одного із них, де на той момент знаходилися і поплічники. У результаті слідчих дій з обійстя було вилучено частину викрадених із сільгосппідприємства деталей. Інше, за словами фігурантів, вони перепродали", – додають у поліції. 


Досудове розслідування триває. За чинним законодавством чоловікам загрожує ув’язнення на строк від 3 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: