23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Пенсіонери зможуть безкоштовно їздити в електротранспорті лише за наявності «Картки житомирянина»

Пенсіонери зможуть безкоштовно їздити в електротранспорті лише за наявності «Картки житомирянина»

  • 29 травня, 2020 8:50
З 1-го серпня пенсіонери зможуть безкоштовно користуватися міським електротранспортом лише за наявності "Картки житомирянина". Відповідне рішення було прийнято 28 травня виконавчим комітетом.



В рішенні йдеться, що в міському електротранспорті проїзд для пільгових категорій громадян (пенсіонерів за віком та осіб з інвалідністю ІІІ групи) буде безоплатним за наявності "Картки житомирянина". Без картки доведеться платити за проїзд 3 грн.



"За наявності "Картки житомирянина" пільговики зможуть їздити в транспорті без обмежень у часі. Пенсіонерам ж з інших міст встановлено пільгову вартість, і вони сплачуватимуть за проїзд 3 грн", - пояснює заступник міського голови Олександр Шевчук.



Під час засідання виконкому міський голова Сергій Сухомлин додав, що рішення вступає в дію через два місяці і за цей час пенсіонери та інші пільгові категорії мають можливість оформити "Картки житомирянина".



Як повідомляв "Журнал Житомира", з 1 серпня у Житомирі підвищиться вартість проїзду в громадському транспорті загального користування.



Раніше "Ощадбанк" відновив прийом заяв на виготовлення "Картки житомирянина". Де і як можна оформити картку - читайте за посиланням.
Поділитись

Новини по темі: