18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У спальному районі Житомира зловили чоловіків в балаклавах, які вешталися під'їздами

У спальному районі Житомира зловили чоловіків в балаклавах, які вешталися під'їздами

  • 28 травня, 2020 17:01
На Богунії вночі 28 травня поліція затримала двох підозрілих чоловіків, які у балаклавах вешталися під'їздами. Під час огляду у них було вилучено травматичний пістолет та кілька наборів відмичок. 

Про це "Журналу Житомира" розповіли у поліції Житомирської області.
 

"Події відбувались близько 2:00 у районі проспекту Миру та вулиці Героїв десантників. На службу "102" надійшло повідомлення про двох підозрілих чоловіків, які у балаклавах нишпорять по під’їздах. За вказаною адресою прибув черговий наряд роти поліції особливого призначення", – повідомляє поліція.


Підозрілих чоловіків правоохоронці помітили уже у сусідньому із названим у повідомленні дворі. Поліцейські зупинили та перевірили молодиків. При них знаходився травматичний револьвер калібру 9 мм із пошкодженим серійним номером та патронами, а також кілька пар тканинних рукавиць та набори відмичок і магнітні ключі до дверей під’їздів.

Чоловіки виявилися житомирянами, 1988 та 1982 років народження. Для подальшої перевірки їх доставили до відділку. Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини події та перевіряють причетність чоловіків до крадіжок з квартир житомирян.



Поділитись

Новини по темі: