29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Сотні провулків Житомира відремонтують за допомогою старого асфальту

Сотні провулків Житомира відремонтують за допомогою старого асфальту

  • 27 травня, 2020 11:51
У Житомирі ґрунтові дороги в провулках відсипатимуть зрізаним асфальтом. Першими відремонтують провулки мікрорайону Мальованка.

Для ремонту використають зрізаний асфальт з вулиць Чуднівської та Качинського, йдеться у сюжеті "Суспільне Житомир".
 

"Найближчими днями, коли дозволятиме погода, плануємо відсипати провулки зрізаним асфальтом. У першу чергу, це буде стосуватися мікрорайону Мальованка, оскільки зараз підрядна організація зрізає асфальт на вулицях Чуднівська та Леха Качинського, тож, буде економічно раціонально використати цей зрізаний асфальт для відсипання мікрорайону Мальованка", – розповів керівник житомирського комунального підприємства "Управління автомобільних шляхів" Володимир Мазур.


Також планують відремонтувати провулок 1-й Павликівський. За словами жителів місцевих жителів,  ремонтні роботи в провулку не проводилися більше 30 років.
 

"Це дуже велелюдний провулок. Від тягнеться до Монументу Слави і забруднений усіляким сміттям, камінням, ямами, канавами, які вимиває дощ. Соромно дивитися, коли люди йдуть до Монументу. Монумент миють, фарбують, а провулок занапастили із 60-х років. Тут не було ремонту, і дороги тут нормальної немає – вона вузька, а великі машини їздять і ще більше її розбивають. Тож, ми ходимо тут по болоті і взимку, і влітку, і восени", – зазначив житомирянин Максим Іванович.


Загалом у Житомирі планують зрізаним асфальтом відремонтувати більше 300 провулків.
Поділитись

Новини по темі: