20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Побили та покусали: в Житомирській області судитимуть двох патрульних за напад на свого начальника

Побили та покусали: в Житомирській області судитимуть двох патрульних за напад на свого начальника

  • 25 травня, 2020 8:37
У Житомирській області двоє співробітників поліції побили і покусали свого безпосереднього начальника, коли він перебував при виконанні своїх обов'язків. За скоєне правоохоронці сядуть на лаву підсудних.

За інформацією Державного бюро розслідувань, один з поліцейських не вийшов на роботу, тому його начальник дізнавшись його місцезнаходження вирушив за вказаною адресою, щоб все ж з'ясувати причину прогулів. Прибувши за адресою в супроводі патрульних виявилося, що поліцейський знаходиться в помешканні їх колеги, інспектора зі зв'язків з громадськістю.
 

"Побачивши начальника інспектор вдарив по голові, повалив на землю та почав душити. Інші поліцейські намагалися припинити протиправні дії колеги та одягнути на нього кайданки. В цей час власниця помешкання спробувала зупинити дії правоохоронців і вкусила керівника відділу за плече", – повідомляє ДБР.


У результаті потерпілий отримав численні тілесні ушкодження та струс головного мозку.

Події розгорталися ще в серпні 2018 року. 20 березня 2020 року обом працівникам патрульної поліції було повідомлено про підозру. Ще через 2 місяці справу передали до суду.
 

"До суду скеровано обвинувальний акт відносно інспектора відділу безпеки дорожнього руху та т.в.о. інспектора зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Житомирській області за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків (ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України)", – інформує ДБР.


У разі доведення вини, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.  
Поділитись

Новини по темі: