25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У громадський транспорт Житомира повертають пільговий проїзд

У громадський транспорт Житомира повертають пільговий проїзд

  • 20 травня, 2020 11:58
Починаючи з п'ятниці, 22 травня, у громадському транспорті Житомира відновлюють пільговий проїзд, який був скасований на час карантину.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 20 травня, під час засідання виконкому міської ради.

Пільги на проїзд повертають у тому вигляді, якими вони буди до карантину. Водночас виконком  не скасував рішення щодо проїзду за спецперепустками.

"Для того, щоб не перевантажувати міський транспорт, ми залишаємо проїзд по спецперепустках до 10 години і з 16 години для того, щоб люди могли доїхати на роботу. В інший час громадським транспортом можуть користуватися усі мешканці Житомирської ОТГ і також ми повертаємо усі без винятку пільги, які у них були", - розповів на виконкомі міський голова Сергій Сухомлин.

Відтак, без перепусток в громадському транспорті Житомира можна їздити з 10-ї до 16-ї години. Пільговики, які мають перепустки, можуть їздити безкоштовно без обмеження у часі.

Нагадаємо, пільговий проїзд в громадському транспорті Житомира було скасовано 21 березня. Рішення було мотивоване тим, що більшість пасажирів – це пенсіонери, які знаходяться у зоні найбільшого ризику захворювання на COVID-19.
Поділитись

Новини по темі: