29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • 42-річний чоловік кинувся рятувати дружину, яка тонула, але загинули обоє

42-річний чоловік кинувся рятувати дружину, яка тонула, але загинули обоє

  • 17 травня, 2020 14:52

Вчора ввечері, у річці Пустоха на Житомирщині, втопилася подружня пара: 37-річна жінка та 42-річний чоловік. Про це сьогодні повідомила пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

В суботу 16 травня, приблизно о 20:55, на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Андрушівка надійшло повідомлення від поліції про те, що необхідна допомога у вилучені потопельника з водойми у селі Нехворощ, що в Андрушівському районі Житомирської області.

«На місці пригоди бійці ДСНС на надувному човні дісталися до тіла. За допомогою металевого гака підтягнули його до себе. Ознак життя чоловік не подавав. Рятувальною мотузкою обв’язали тіло потопельника та доправили його на берег. Ним виявився 42-річний мешканець міста Бердичева», – інформують у ДСНС.


Зі слів очевидців рятувальники з’ясували, що компанія людей відпочивала на березі водойми. Четверо жінок вирішили поплавати на човні. Посеред водойми він несподівано перекинувся. 

Самотужки троє жінок вибрались на берег, але одна з постраждалих не вміла плавати. На її порятунок кинулись чоловік зі своїм братом. Останній відшукав потопельницю та доставив її на берег. Вже там з іншими відпочивальниками намагався якось привести до тями. На жаль, усі їхні спроби виявилися марними. Медики, які прибули до місця пригоди, констатували смерть 37-річної жінки.

Поки вся увага була прикута до порятунку жінки, ніхто не звернув уваги, чи вийшов з водойми її чоловік. Лише потім стало відомо, що він потонув, і його тіло вилучали рятувальники.

Усі інші обставини надзвичайної події продовжують встановлювати правоохоронці.

 

42-річний чоловік кинувся рятувати дружину, яка тонула, але загинули обоє

Поділитись

Новини по темі: