24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирським медикам досі не виплатили надбавки за квітень

  • 13 травня, 2020 13:41
У Житомирській області медикам повністю не виплатили обіцяні надбавки за роботу з хворими на коронавірус. Наразі не виплачені премії за квітень.

Про це 13 травня під час онлайн-брифінгу повідомила заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко.

За її словами, доплати до своєї зарплати у березні отримали 192 медичні працівники. На це було витрачено понад 900 тис. грн.
 

"Не всі із цих 192 медпрацівників були залучені до роботи із хворими на COVID-19. Долучалася до надання допомоги хворим на коронавірус екстрена медична допомога. Тому виплати отримала більша кількість медиків, ніж насправді працювали з тими, хто захворів на COVID-19. 192 медичних працівники отримали виплати не тільки за рахунок коштів державного бюджету, а й місцевих бюджетів, які передбачили ці гроші у вигляді премій", – зазначила Наталія Остапченко.




Заступниця голови ОДА додала, що за квітень виплата ще не проведена, так як зараз продовжується укладання угод закладів охорони здоров'я з Національною службою здоров'я.

Як повідомляв "Журнал Житомира", Міністерство охорони здоров'я України збільшило оклад медпрацівникам, які борються з COVID-19. Медичним працівникам пообіцяли доплату в розмірі трьох посадових окладів.
Поділитись

Новини по темі: