18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині п'яний тракторист за допомогою мачете намагався відібрати свої права у полісменів

На Житомирщині п'яний тракторист за допомогою мачете намагався відібрати свої права у полісменів

  • 12 травня, 2020 8:58
В Житомирській області судитимуть 49-річного чоловіка через те, що він п'яним їздив на тракторі, а потім ще й погрожував мачете поліцейським.

Як повідомляє "Журналу Житомира" пресслужба прокуратури Житомирської області, інцидент стався ще в березні 2020 року у селі Топорище Хорошівського району.

"За даними слідства, 49-річний місцевий житель, рухаючись на тракторі сільською вулицею, порушив правила дорожнього руху. Зупинивши порушника, патрульні поліції з’ясували, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння", - повідомила пресслужба.

П'яний водій хотів уникнути покарання й почав погрожувати поліцейським мачете.
 

"Водій, не погоджуючись із діями правоохоронців, з метою перешкоджання виконанню патрульними поліції службових обов’язків, вимагаючи повернення водійського посвідчення, в присутності інших осіб, тримаючи у руках за спиною мачете, погрожував насильством патрульним поліції, поводив себе брутально, чинив активну фізичну протидію, ображав честь та гідність працівників поліції нецензурною лайкою", - говориться в повідомленні.


Коростишівська місцева прокуратура за результатами досудового розслідування затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом погроз насильством працівникам поліції при виконанні. Обвинувальний акт передали до суду.

Стаття звинувачення - ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу. Вчинок карається виправними роботами на строк до 2 років або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той же строк. 
Поділитись

Новини по темі: