28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • В будинку на Житомирщині знайшли мертвою пенсіонерку: у вбивстві підозрюють її сина

В будинку на Житомирщині знайшли мертвою пенсіонерку: у вбивстві підозрюють її сина

  • 8 травня, 2020 12:40
6 травня поліцейські отримали повідомлення про смерть літньої жительки Житомирщини. Під час перевірки обставин з’ясувалось, що жінка загинула від травм. Нині за підозрою у їх нанесенні слідчі затримали 50-річного сина пенсіонерки.

Про це "Журналу Житомира" повідомила поліція Житомирської області.
 

"Під час огляду тіла жінки очевидним став факт наявності у неї тілесних ушкоджень, однак про ступінь їх тяжкості та безпосередній зв’язок з причиною смерті з впевненістю можна було говорити лише після проведення судово-медичої експертизи. Ми розпочали кримінальне провадження за ознаками умисного вбивства", – розповів начальник Малинського ВП Михайло Старовойт.


Підозри поліцейських висновок експертів повністю підтвердив – смерть жінки настала унаслідок численних внутрішніх травм.

Поліцейські з'ясували, що 83-річна пенсіонерка проживала у Малині разом з 50-річним сином, який зловживає алкоголем. Крім того, чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловіка й запідозрили в нанесенні смертельних травм.

"Поліцейським не відразу вдалося поспілкуватись з чоловіком через його стан сп’яніння. Під час освідування у нього було зафіксовано 3,21 проміле алкоголю в крові", – додали в поліції.

Нині підозрюваний затриманий, призначено низку слідчих дій та експертних досліджень.
Поділитись

Новини по темі: