25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомирська область
  • 9 травня в Житомирській області святкувати не будуть: правоохоронці посилять контроль за дотриманням карантину

9 травня в Житомирській області святкувати не будуть: правоохоронці посилять контроль за дотриманням карантину

  • 8 травня, 2020 8:33
На період свят та вихідних з 9-го до 11-те травня в Житомирській області введено додаткові обмежувальні заходи для запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). 

Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

Зокрема введено обмеження щодо пересування та перебування громадян у громадських місцях у період з 13:00 9 травня до 06.00 11 травня.

Крім того, буде посилено контроль поліцейськими та нацгвардійцями за дотриманням громадянами карантинних обмежень. 



У зв’язку з карантином Україна цьогоріч утримається від проведення масових заходів з відзначення 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Таке рішення прийняте на засіданні Уряду. Також на засіданні Уряду дано доручення головам обласних державних адміністрацій особисто, або на рівні заступників, привітати ветеранів Другої світової війни, які проживають в їх регіонах.

Кожен може долучитися до Всеукраїнської акції «Подякуй ветерану на відстані», ініційовану Укрпоштою у партнерстві з Міністерством ветеранів України та Міжнародним благодійним фондом «Let’s help» та привітати ветеранів, не виходячи з дому. Для цього до 9 травня на сайті компанії можна обрати один з кількох варіантів допомоги ветеранам.

Поділитись

Новини по темі: