17 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • У працівників Житомирської облради, які контактували з хворим посадовцем, вірус не виявлено

У працівників Житомирської облради, які контактували з хворим посадовцем, вірус не виявлено

  • 5 травня, 2020 16:49
У більшості працівників обласної ради, які контактували з хворим на COVID-19 першим заступником голови обласної ради Сергієм Крамаренком, вірус не виявлено. 

Про це 5 травня повідомив голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма на сторінці у соціальній мережі Facebook.
 

«У зв’язку з тим, що на коронавірус захворів мій перший заступник, було протестовано працівників обласної ради, які з ним контактували, у тому числі і я. Наразі отримав результати лабораторних досліджень. З 14 контактних працівників апарату обласної ради у 12 – результат негативний, тобто COVID-19 не виявлено. У мене теж вірус відсутній. Аналізи двох працівників ще опрацьовуються», - написав голова обласної ради.


Про ситуацію з хворобою і свій стан розповів Сергій Крамаренко.
 

«Працівники обласної ради та облдержадміністрації, які входять у робочі групи або до оперативного штабу, що займаються боротьбою з коронавірусом, мають час від часу проходити тести. І в результаті такого тестування у мене був виявлений вірус. Хоча на самому початку ніяких симптомів у мене не було. Навіть і не підозрював, що у мене коронавірус. Зараз є невелика температура, і це все. Якщо я б не зробив тест, то навіть не знав би, що хворий», - зазначив Крамаренко.


Він додав, що зараз перебуває на самоізоляції, окремо від родини, адже має трьох маленьких дітей.

Як повідомляв «Журнал Житомира», Житомирська обласна рада після того, як стало відомо про інфікування COVID-19 першого заступника голови, провела дезінфекцію всіх приміщень.
Поділитись

Новини по темі: