29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині чоловік втопив 79-річну матір, а потім заявив про її зникнення

На Житомирщині чоловік втопив 79-річну матір, а потім заявив про її зникнення

  • 29 квітня, 2020 13:04
У селищі Брусилів Житомирської області у річці виявили труп 79-річної жінки. Спочатку розглядалася версія самогубства, проте згодом стало відомо, що стареньку втопив її рідний син.

"28 квітня до відділення поліції звернувся 46-річний житель Брусилова, повідомивши про безвісне зникнення своєї матері. Правоохоронцям чоловік повідомив, що його мати неодноразово висловлювалась про самогубство і, мовляв, уночі через відкрите вікно могла вибратись назовні з будинку й доповзти до річки, що протікає неподалік", – розповідає поліція Житомирської області. 

На пошуки літньої жінки були залучені слідчі поліції та кінологи. У результаті обстеження прилеглої місцевості тіло пенсіонерки було виявлено у річці Здвиж і з допомогою рятувальників вилучено з води.

Під час огляду на тілі жінки слідів насильства виявлено не було. У ході подальшого розслідування чоловік зізнався, що мати з його допомогою дісталася річки та він вкинув її у воду. Таким чином, мовляв, хотів позбавити стареньку страждань. 

Підозрюваного поліцейські затримали. За чинним законодавством йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Поділитись

Новини по темі: