18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Стояв на коліях: у Житомирській області локомотив на смерть збив чоловіка

Стояв на коліях: у Житомирській області локомотив на смерть збив чоловіка

  • 22 квітня, 2020 10:56
У Лугинському районі Житомирської області поліцейські розслідують загибель чоловіка на залізниці. Подія сталася ввечері 21 квітня на залізничній ділянці дороги 189 км перегону Білокоровичі-Лугини в с. Путиловичі.

Попередньо встановлено, що машиніст дизельного потяга, рухаючись у напрямку Олевська, на неосвітлюваній ділянці колії смертельно травмував чоловіка, який знаходився на залізничних коліях.

Поліцейські встановили, що загиблий – 50-річний житель Лугинського району.

"Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України, триває з’ясування всіх обставин події", – інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

Правоохоронці закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».

Перед тим, як увійти в небезпечну зону, упевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближені до перону чи платформи та подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга.
Поділитись

Новини по темі: