26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Встиг подзвонити в поліцію: на Житомирщині двоє чоловіків увірвалися в будинок і вбили його господаря

Встиг подзвонити в поліцію: на Житомирщині двоє чоловіків увірвалися в будинок і вбили його господаря

  • 16 квітня, 2020 13:58
На Житомирщині двоє нападників увірвалися до будинку чоловіка. Він встиг зателефонувати в поліцію, але коли правоохоронці приїхали на виклик, знайшли вже мертвого господаря.

Як повідомили "Журналу Житомира" в ГУНП у Житомирській області, подія сталася 14 квітня в селі Сингаї Коростенського району. 
 

“На світанку 14 квітня на спецлінію "102“ зателефонував чоловік і повідомив, що за названою ним адресою у селі Сингаї знайомий вибиває вікна будинку. Вже на місці події правоохоронці виявили у веранді тіло мертвого чоловіка та встановили, що загиблий – 51-річний господар помешкання", – повідомили у поліції.


Під час огляду його тіла були виявлені травми голови. Причину смерті наразі встановлюють фахівці судово-медичної експертизи.

Причетних до злочину встановили та затримали. Ними виявилися жителі Коростеня віком 26-ти та 39-ти років. Про обох відомо, що раніше вони вже мали проблеми із законом. А один із них і нині є фігурантом кримінального провадження за фактом розбійного нападу на коростенця у березні цього року.

Під час їх перевірки правоохоронці отримали обґрунтовані докази про їх причетність до смерті чоловіка. У них вилучили речі з будинку загиблого. За вбивство життя затриманим може загрожувати до 15 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: