29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • На ремонті доріг в Житомирській області вкрали понад 600 тисяч: оголошено підозру меру міста

На ремонті доріг в Житомирській області вкрали понад 600 тисяч: оголошено підозру меру міста

  • 15 квітня, 2020 17:48
Мера одного з міст Житомирської області підозрюють у розтраті понад 600 тис. грн бюджетних коштів, призначених для капремонту дороги.

За інформацією прокуратури, міський голова підписав документи про виконання ремонту дороги, який насправді не проводився.
 

"За даними слідства, міський голова, за попередньою змовою з директором приватного підприємства, під час виконання договорів підряду про капітальний ремонт доріг в одному з райцентрів, знаючи, що будівельні роботи не виконувалися, в грудні 2018 року підписали офіційні документи про їх виконання. Крім цього, міський голова, діючи за аналогічною схемою, підписав з іншим приватним підприємцем-депутатом цієї ж міськради підроблені документи про виконані послуги з технічного нагляду, які фактично не надавалися", - інформує прокуратура Житомирської області.


Повідомляється, що на підставі неправдивих документів, з міського бюджету на рахунок підприємства і приватного підприємця були безпідставно перераховані кошти на загальну суму 645 тис. грн.

Обом фігурантам справи (меру міста і приватному підприємцю) 14 квітня підозри вручив заступник керівника Коростенського місцевої прокуратури.
Поділитись

Новини по темі: