26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області сталася ДТП за участю «швидкої», є загиблий. ФОТО

У Житомирській області сталася ДТП за участю «швидкої», є загиблий. ФОТО

  • 6 квітня, 2020 8:57
У Житомирській області в місті Коростені відбулася смертельна ДТП: зіткнулися автомобіль екстреної медичної допомоги Toyota Land Cruiser Prado і легковик ВАЗ-21104.

Як повідомили "Журналу Житомира" в обласному управлінні Нацполіціі, в результаті зіткнення загинула одна людина і ще троє отримали поранення.
 

"Аварія сталася на перехресті автодороги Київ - Ковель з вулицею Сергія Кемского. В автомобілі екстреної допомоги Toyota Land Cruiser Prado 150, який рухався за викликом знаходилися водій, медпрацівник і неповнолітня пацієнтка з матір'ю. У ВАЗ-21104 знаходився водій і три пасажири", - йдеться в повідомленні.


За попередніми даними розслідування, водій ВАЗу, 31-річний житель Калинівки, проїхав на червоний сигнал світлофора і в результаті сталося ДТП. У поліції наголошують, що автомобіль екстреної допомоги їхав з проблисковими маячками.

Травми отримали фельдшер, 1976 року народження, житель райцентру і троє чоловіків - пасажири ВАЗа, один з яких від отриманих травм помер в реанімації місцевої лікарні.





Поділитись

Новини по темі: