26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомиряни просять мерію заборонити гучні ремонти у квартирах під час карантину

Житомиряни просять мерію заборонити гучні ремонти у квартирах під час карантину

  • 6 квітня, 2020 8:40
У мерію Житомира звернулися з ініціативою заборонити проведення шумних ремонтних робіт в багатоквартирних будинках на період карантину. 

Відповідна петиція зареєстрована на порталі e-dem.in.ua, її автором є В’ячеслав Міщеряков.
 

"В Україні введено і нещодавно подовжено карантин. Згідно рекомендацій слід залишатись вдома та уникати людних місць. Багато людей або працюють з дому, або відправлені у відпустку чи за свій рахунок. Будь-які розважальні установи та центри дозвілля зачинені. Тобто все робиться для того, щоб люди якомога рідше виходили з дому. В той же час шумні роботи не обмежені і законодавчо власник має повне право влаштувати місячний ремонт. Шум від перфораторів чи молотків втомлює, заважає ефективно виконувати свою роботу та просто дратує. Надмірний шум від ремонтів змушує шукати полегшення на вулиці, цим самим зменшуючи ефективність карантинних заходів. Прохання заборонити шумні роботи в житлових приміщення до закінчення карантину. Тобто на цей період застосувати норми вихідних/святкових днів", – йдеться у петиції.


Підтримати ініціативу можна за посиланням. Щоб петицію розглянули у міській раді, вона повинна зібрати 300 підписів до кінця місяця.
Поділитись

Новини по темі: