29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • З награбованим далеко не поїхали: в Житомирі затримали банду домушників. ФОТО

З награбованим далеко не поїхали: в Житомирі затримали банду домушників. ФОТО

  • 3 квітня, 2020 11:31
У Житомирі затримали банду "домушників", що обікрали дачний будинок у Коростишівському районі. Правоохоронці підозрюють затриманих до інших крадіжок з чужих осель, інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

"2 квітня з дачного будинку 49-річної киянки у с. Козіївці Коростишівського району Житомирщини було викрадено вартісні електроінструменти. До помешкання крадії потрапили, відтиснувши металопластикове вікно та скориставшись відсутністю господарів", - інформує поліція. 

Крадіїв поліцейські затримали невдовзі у Житомирі. 
 

"Рух автомобіля, яким пересувались підозрювані особи, відстежували оперативники Коростишівського відділу поліції. В обласному центрі за орієнтуванням його зупинили патрульні. У салоні знаходились троє чоловіків, а під час огляду транспортного засобу були виявлені викрадені з будинку речі", - повідомив заступник начальника ГУНП Житомирщини В’ячеслав Пашковський. 


Двоє затриманих – жителі Житомира, ще один – житель Коростишева. Усі чоловіки раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Поліцейські мають обґрунтовані підозри причетності затриманих осіб до щонайменше трьох подібних крадіжок у районі. 

Відповідно до чинного законодавства підозрюваним може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

\







Поділитись

Новини по темі: