19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • В Житомирській області чоловік знайшов зниклого брата зв'язаним у лісі

В Житомирській області чоловік знайшов зниклого брата зв'язаним у лісі

  • 24 березня, 2020 17:22
У Житомирській області товариші по чарці побили 31-річного чоловіка, зв'язали його та вивезли у ліс. Подія сталась уночі 22 березня у Хорошівському районі, розповіли "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції.

"До Хорошівського відділення поліції звернувся місцевий житель із заявою про вчинення злочину відносно його брата. За словами заявника, після повідомлення про те, що брат не повернувся додому, він взявся його шукати і виявив зв’язаним і з тілесними ушкодженнями у лісі поблизу с. Курганці, де проживає потерпілий", – говорять у поліції.

Поліцейські встановили, що 31-річний чоловік упродовж дня знаходився в компанії чотирьох місцевих жителів, з якими пересувався власним автомобілем та вживали алкоголь. У якийсь момент між потерпілим та його знайомцями виник конфлікт, унаслідок якого чоловіку завдали тілесних ушкоджень, а згодом вивезли у ліс та залишили там зв’язаного мотузками.

Про молодиків відомо, що вони уже потрапляли у поле зору правоохоронців. Один із них раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Також наразі триває судовий розгляд за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом у березні минулого року, в якому вказані особи є обвинуваченими.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.
Поділитись

Новини по темі: