25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирщина отримала 500 біозахисних костюмів і чекає партію експрес-тестів

  • 19 березня, 2020 17:15
Житомирська область для екстреної медичної допомоги отримала 500 біозахисних костюмів. Про це під час брифінгу 19 березня розповів начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.

Також найближчим часом має надійти близько 500 експрес-тестів на виявлення COVID-19. 

За словами начальника управління охорони здоров’я ОДА, на сьогодні Житомирщина забезпечена як експрес-тестами, так і ПЛР-тестами в лабораторному центрі.

Наразі перевіряють підозру на коронавірус у чотирьох жителів Житомирщини. Це подружжя з Брусилівського району, котрі 8 березня були контактними з померлою від коронавірусу 71-річною жінкою з Радомишля, а також двоє жителів області нещодавно повернулися з Угорщини.
 

«Прошу всіх жителів області бути свідомими. Не піддавайтеся паніці, за можливості залишайтеся вдома. Якщо маєте імовірність зараження через контактність – повідомляйте медиків. Якщо ви маєте ознаки захворювання, в першу чергу телефонуйте до лікаря, і надайте повну інформацію про свій стан здоров’я, подорожі», – закликала заступниця голови ОДА Наталія Остапченко.


Як повідомляв «Журнал Житомира», пообіді 19 березня стало відомо про перший випадок інфікування коронавірусом у Житомирі.
Поділитись

Новини по темі: