25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Без паніки! Mister.Am запускає соціальну доставку продуктових наборів для виживання

Без паніки! Mister.Am запускає соціальну доставку продуктових наборів для виживання

  • 13 березня, 2020 17:40
Боїтеся ходити в магазин через коронавірус? Не біда. Житомирський сервіс Mister.Am запускає соціальну доставку продуктових наборів необхідних на випадок екстреної ситуації.

У Житомирі вам доставлять гречку, макарони, значний запас "Мівіни", масло, чай, туалетний папір, консерви, сіль і сірники з шоколадом "Корона". Загалом, все що потрібно для виживання. Все це задоволення обійдеться від 89 до 319 гривень, на вибір є різні пакети.
 

Ярослав Цыганенко Mister.Am"У ситуації з масовими хвилюваннями з приводу вірусу, ми просто вирішили допомогти житомирянам. Спокійно, без паніки і черг будемо доставляти продуктові набори в будь-яку точку міста, поки вони не закінчаться на полицях супермаркетів. Це абсолютно некомерційний проект, ми не отримуємо винагороди від магазинів або брендів, привозячи замовлення без націнок, в той час як вартість доставки покриває витрати кур'єра на паливо", - говорить Ярослав Циганенко, засновник Mister.Am.


Усього, в мобільному додатку доступно 3 набори. Вартість - рівно як в чеку на касі в АТБ, МЕТРО, без націнок.

Продукти, як і всі інші замовлення Mister.Am, знаходяться в герметичних пакетах з пломбою, яку може розкрити тільки клієнт. Це виключає контакт вмісту з зовнішнім середовищем, гарантуючи безпеку.

Стандартна ціна доставки в Житомирі складає 45 грн. Час отримання - з 11:00 до 21:00 щодня.
 

Стратегічний запас "Mini" 89 грн

 

Стратегічний запас "Standard" 199 грн

 

Стратегічний запас "Maxi" 319 грн


Поділитись

Новини по темі: