23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Юнака, якого 3 тижні розшукували на Житомирщині, знайшли мертвим. ВІДЕО

  • 12 березня, 2020 9:50
У Житомирській області завершилися пошуки 16-річного Дмитра Степарука, який зник ще 21 лютого. Його тіло 11 березня виявили в ставку в смт Хорошів. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"Тіло хлопця було виявлено у пожежній водоймі поблизу автозаправної станції у смт Хорошеві. Мати зниклого у лютому місяці 16-річного юнака упізнала у загиблому свого сина", – інформує поліція.
 

Нагадаємо, пошуки 16-річного жителя Хорошівського району тривали майже три тижнів. 

Повідомлення про зникнення юнака надійшло до відділення поліції надвечір 23 лютого. У поліції були відомості, що два дні до того він перебував у райцентрі, зустрічався з друзями, вживав спиртне. Востаннє парубка бачили того ж вечора на околиці райцентру нетверезим.

У межах кримінального провадження за фактом зникнення неповнолітнього поліцейські розглядали усі можливі версії ймовірного розвитку подій.

Правоохоронці організували пошукову операцію. До щоденних відпрацювань території залучались працівники місцевого і сусідніх територіальних підрозділів поліції, спецпризначенці та кінологи ГУНП, курсанти Житомирського навчального центру підготовки поліцейських, нацгвардійці, рятувальники, місцева громада. Для обстеження дна водойм залучались водолази.
Поділитись

Новини по темі: