25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • «Все перекреслив чорний BMW»: з'явилися подробиці жахливої ДТП на Житомирщині

«Все перекреслив чорний BMW»: з'явилися подробиці жахливої ДТП на Житомирщині

  • 11 березня, 2020 10:42
На автотрасі Житомир - Чернівці 9 березня сталася жахлива ДТП - зіткнулися "лоб в лоб" два легкових автомобіля. В результаті аварії загинули четверо людей. Серед них була Альона С. разом з однорічною дочкою Емілі.

Жінка їхала з Хмельницького в аеропорт Києва на таксі, щоб звідти летіти до чоловіка в Італію. Емілі була єдиною та довгоочікуваною дитиною Альони, розповіла OBOZREVATEL сестра загиблої Анна Супрун.

"Тепер їх немає. Це дуже боляче!" – каже жінка.
 


Вижив лише один


Анна повідомила, що сестра з дочкою гостювала у неї два місяці. В аеропорт сім'я попросила відвезти знайомого таксиста. Оскільки в автомобілі Daewoo Lanos не було дитячого крісла, вирішили їхати до Києва на невеликій швидкості. Відстань у 100 км від Хмельницького до Любара, за словами Анни, водій проїхав за 1 годину 45 хвилин.
 

"Влітку я збиралася в гості до Альони в Італію. У нас було стільки планів... Але все перекреслив чорний BMW", – зазначила Анна.


За даними поліції, аварія трапилася через те, що 23-річний водій BMW, за попередньою інформацією, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де лоб у лоб зіткнувся з Lanos, в якому перебувала Ольона з донькою.



В результаті жінка і обидва водії загинули на місці пригоди. Дитину медики доправили в лікарню, де вона померла від отриманих травм. У ДТП вижив лише 25-річний пасажир BMW, його стан сьогодні важкий.
 

Нетверезе керування авто?


Сестра загиблої каже, що водій BMW нісся по населеному пункту на великій швидкості.

"Зі мною зв'язувалися очевидці ДТП, які повідомили, що стрілка спідометра в авто зупинилася на позначці 150 км/год. Є люди, які стверджують, що водій BMW був у нетверезому стані", – уточнила вона.

Анна запевняє, що робитиме все від неї залежне, аби розслідування трагедії було об'єктивним.
 

"Водій, який віз мою сестру з племінницею, чесно виконував свою роботу. Він послухав моє прохання і віз пасажирів із невисокою швидкістю. У нього самого залишилося двоє дітей 8 і 12 років", – зазначила Супрун.


У пресслужбі ГУ Національної поліції в Житомирській області повідомили, що результатів експертизи на наявність алкоголю у водіїв ще немає. Кримінальне провадження відкрите за ст. 286 ч. 3 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).
Поділитись

Новини по темі: