26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Держфонд виділив 31 млн грн на добудову хірургічного комплексу на Житомирщині

  • 6 березня, 2020 12:57
У Новограді-Волинському майже 7 років тому розпочали будівництво нового хірургічного комплексу міськрайонного територіального медичного об’єднання. Об’єкт так і залишився недобудованим. Наразі комплекс включили до проєктів ДФРР області на 2020-2021 роки і корпус буде завершений.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє пресслужба Житомирської облдержадміністрації.

Начальник управління охорони здоров’я Новоград-Волинської міської ради Любомир Дутчак розповів, що корпус почали будувати ще у 2013 році. Потім три роки там взагалі нічого не робили. І у цьому році продовжать будівництво нового хірургічного корпусу.
 

«Нам потрібне новий корпус, адже старе відділення збудоване понад 100 років тому. Там дерев’яні перекриття, які вже руйнуються», – відмічає Любомир Дутчак.


Проєктом передбачено будівництво нового 4-х поверхового лікарняного блоку хірургічного профілю. У корпусі буде розміщено вісім операційних, блок інтенсивної терапії на 16 ліжок та стерилізаційну. На сьогодні виконано роботи з перенесення усіх зовнішніх інженерних мереж, зведено каркасну будівлю, виконали роботи зі спорудження закритої трансформаторної підстанції.

На реалізацію проєкту у 2020 році передбачено 35,99 млн грн, з яких: 30,99 млн грн спрямують з ДФРР, 5 млн грн з місцевого бюджету. Строк  реалізації проєкту – 2021 рік.
Поділитись

Новини по темі: