26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Затримано банду «гастролерів», що обкрадала квартири в Житомирі. ФОТО

Затримано банду «гастролерів», що обкрадала квартири в Житомирі. ФОТО

  • 6 березня, 2020 9:49
Правоохоронці затримали у столиці банду домушників, які підозрюються в крадіжках з квартир у Житомирі та ще в декількох регіонах країни. Правоохоронці почали розшук злочинців після квартирної крадіжки, що сталася 28 лютого.

"До поліції звернулась житомирянка із повідомленням про пограбування. Її син, повернувшись в обідню перерву додому, виявив у квартирі двох незнайомців. Обоє, побачивши хлопця, кинулись тікати, однак при цьому забрали вартісний жіночий браслет із золота. За цим фактом поліцейські Житомирського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Хлопець зміг описати зовнішність підозрюваних", – повідомляє ГУНП Житомирщини.

На слід ймовірних злочинців правоохоронці вийшли у Києві. 5 березня на одній з вулиць столиці вони затримали підозрюваних. Чоловіків, як з’ясувалось уродженців кавказького регіону, було доставлено до Житомирського відділу поліції для з’ясування усіх обставин. 

Один з них 1980, інший – 1985 року народження, обоє вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та грабежів.

Поліцейські підозрюють чоловіків ще до кількох крадіжок з квартир в Житомирі. Окрім того, встановлюється участь чоловіків у подібних злочинах на території Київської, Чернігівської, Одеської та інших областей України.



Поділитись

Новини по темі: