26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • На Житомирщині з дому втік хлопчик: рідні кинулися на пошуки, а він тим часом спав у собачій будці

На Житомирщині з дому втік хлопчик: рідні кинулися на пошуки, а він тим часом спав у собачій будці

  • 5 березня, 2020 13:46
У Житомирській області 9-річний хлопчик образився на бабусю і втік з дому. На щастя дитину оперативно вдалося знайти, вона спала у собачій будці. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Бабуся наглядала за хлопчиком, який повернувся зі школи, і зробила зауваження щодо його тривалих ігор у мобільному телефоні. Потому жінка пішла у літню кухню готувати вечерю. Коли ж повернулась, дитини у будинку не було. Не відгукувався онук ніде в обійсті. Після самостійних невдалих пошуків, до яких приєдналась після повернення з роботи і мама хлопчика, було вирішено звернутись за допомогою правоохоронців", – йдеться у повідомленні.


Уже за годину дитину знайшли. Увесь цей час він спав у собачій будці. 

Свою витівку він пояснив образою на зауваження бабусі. У присутності рідних поліцейські поспілкувались з хлопчиком, роз’яснивши негативні наслідки подібних вчинків і можливі загрози.

Тим часом у Житомирській області продовжується пошук 16-річного Дмитра Степарука. Востаннє хлопця бачили увечері 21 лютого у районному центрі Хорошів.

Прикмети Дмитра Степарука: середнього зросту, темне волосся, на правій щоці має родиму пляму. Був одягнений у чорний спортивний костюм, сіру куртку, чорні кросівки. 

"Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Дмитра Степарука, повідомте за номерами телефонів (096) 812 79 51, (0414) 532102, на спецлінію "102" або зверніться до найближчого відділення поліції", - закликають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: