28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Мільйон дерев за добу: Житомир офіційно долучився до всеукраїнського проєкту

Мільйон дерев за добу: Житомир офіційно долучився до всеукраїнського проєкту

  • 5 березня, 2020 8:49
Житомир офіційно долучився до всеукраїнського проєкту «Озелени Україну», який має на меті висадити протягом доби мільйон дерев. 4 березня у Житомирській міській раді мер Сухомлин підписав меморандум про співпрацю з координатором проєкту Вадимом Парасочкою.
 

«Оскільки, на сьогоднішній момент найбільші виклики, які постають перед світовою спільнотою, пов’язані з екологічними питаннями, ми вирішили об’єднати людей і реалізувати історію успіху та добрих справ, під час якої нагадати мешканцям про важливість бережливого ставлення до природних багатств нашої держави та спільно озеленити Україну. Приємно, що на нашу ініціативу відгукнулися багато людей. Наразі вже підписано меморандуми з обласними  адміністраціями, долучилося дуже багато міст, територіальних громад, громадських організацій. Сподіваюсь що даний проект озеленить місто Житомир», – розповів Вадим Парасочка.


Підписанти також наголосили на необхідності здійснення заходів з протидії змінам клімату та їх важливості для збереження навколишнього середовища, а також створення комфортних умов проживання.



Тож, у рамках проєкту «Озеленення України» за 24 години учасники з усіх куточків України мають разом висадити 1 000 000 дерев. У Житомирі загальноміське озеленення відбудеться 21 березня.

«Запрошуємо кожного мешканця громади долучитися до всеукраїнської екологічної акції та надати свої пропозиції щодо  місць висадки дерев на території міста», – закликає міська рада.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: 063-716-15-76 або пишіть на e-mail: ksrbp@ukr.net
Поділитись

Новини по темі: