27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Загадкова смерть: в селі під Житомиром виявили тіла чоловіка та жінки

Загадкова смерть: в селі під Житомиром виявили тіла чоловіка та жінки

  • 4 березня, 2020 15:21
У селі Кодня Житомирського району при загадкових обставинах померли чоловік та жінка. Їх тіла виявили в одному з будинків 3 березня. Про це повідомили у ГУ Нацполіції області.

"Про підозрілу ситуацію до поліції повідомила жителька села. За словами пенсіонерки, в одному з будинків по сусідству упродовж двох діб горить світло, однак господаря не видно. Через вікно селяни помітили у будинку двох людей без ознак життя", – говорять у поліції.

Коли до оселі зайшли працівники слідчо-оперативної групи поліції, то дійсно виявили тіла господаря, 1975 року народження, та його 41-річної знайомої.

За попереднім висновком фахівців, смерть обох настала упроміжок до двох діб тому. На тілах не виявили ознак насильної смерті.

"За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження та призначено низку експертних досліджень, у тому числі судово-медичну щодо причин смерті. Будь-яких тілесних ушкоджень, що могли б становити загрозу життю, на тілах не виявлено. Проводяться необхідні слідчо-розшукові заходи", – додають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: