25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Малолітній снайпер: у Житомирі 10-річний хлопчик вистрілив з гвинтівки у перехожого

Малолітній снайпер: у Житомирі 10-річний хлопчик вистрілив з гвинтівки у перехожого

  • 28 лютого, 2020 13:16
У Житомирі чоловік проходячи вулицею отримав поранення в голову з пневматичного зброї. Подія сталася 27 лютого на Польовій. Згодом стало відомо, що у потерпілого поцілив 10 річний хлопчик.

"У першій половині дня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу звернувся 38-річний житель обласного центру з ушкодженням в області скроні. Лікарі зафіксували гематому і виявили у ній кульку, попередньо, від пневматичної зброї. За словами потерпілого, він знаходився неподалік багатоповерхового будинку у мікрорайоні Польової, коли відчув різкий біль у скроні і зрозумів, що його поранено", – повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області. 

Як з’ясувалось, у чоловіка влучив 10-річний хлопчик. На той момент він перебував сам удома. У присутності батьків школяр зізнався, що знайшов в оселі пневматичну гвинтівку і вирішив випробувати її, стрельнувши з вікна. 

Установлено також, що зброя належить батькові та відповідно до законодавства не потребує спеціального дозволу для володільця. 

Зброю поліцейські вилучили. Наразі з’ясовуються причини, через які вона зберігалась у доступному для дитини місці. Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.296 (Хуліганство) ККУ. 
Поділитись

Новини по темі: