19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Житомиряни звинувачують керівника ОСББ у побитті кота: у ситуації розбирається поліція

Житомиряни звинувачують керівника ОСББ у побитті кота: у ситуації розбирається поліція

  • 26 лютого, 2020 8:57
Житомиряни у соцмережах пишуть, що голова ОСББ побила кота. У тварини переламана лапа, очевидці написали заяву до поліції. Про це повідомляють на сторінці «Animal help ZT - Допомога тваринам м.Житомир» у Facebook.

«Голова ОСББ Ціолковського 7, Каковка Вікторія Цезарівна на очах багатьох очевидців жорстоко побила кота. Це призвело до подвійного перелому зі зміщенням. Чим це невинне котеня завинило? Чим загрожувало? За що з кошеням так жорстоко розправились?! По даному факту зареєстрована заява до поліції. Будьте обережними. Адже людина,яка з такою жорстокістю розправилась з кошеням, може бути здатна образити і чиюсь дитину, або вашого домашнього улюбленця», – йдеться у повідомленні.

Голова ОСББ Вікторія Каковка у коментарі сайту Житомир інфо зазначила, що кота не била, а викинула на вулицю з підвалу будинку.
 

«Кота я не била. У мене є мешканець, який зловживає зауваженнями і будь-яке зауваження приймає в штики. 21 лютого я спускаюсь на робоче місце і бачу купу фекалій у під’їзді, кому казати, щоб це прибрали? Далі спускаюсь у підвал і мені в ноги летить кіт. Я цього кота за холку і викинула на вулицю, потім він знову у підвал лізе. Я його піймала у решітці і відкинула. І це вся була моя дія. Я від цього не відмовляюсь. Я готова нести відповідальність, але кота я не била, я його за холку взяла і викинула на вулицю. Поліція приходила до мене серед ночі 23 числа, я пояснення написала. Коти, які у під’їздах гадять, то хто буде це прибирати? Любити тварин, то треба за ними і доглядати. Всі підвали загажені котячими фекаліями. І мені всі: ой, щось робіть. А що робити?», – зазначила голова ОСББ.


У поліції говорять, що на даний час правоохоронці встановлюють всі обставини події.

«Є заява у нас. 22 лютого надійшло повідомлення від місцевої жительки про застосування жорстоких методів поводження з твариною. Нині триває подальше встановлення всіх обставин. Попередня правова кваліфікація події – ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України», – розповіли в ГУНП у Житомирській області.

Поділитись

Новини по темі: