28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирській області тітка-опікун побила школярку, бо вона не принесла їй алкоголь

У Житомирській області тітка-опікун побила школярку, бо вона не принесла їй алкоголь

  • 21 лютого, 2020 17:44
У Житомирській області опікунка побила 14-річну дівчину, за те, що вона не принесла їй алкоголь. Інцидент стався в одному з сіл Чуднівського району. У зв’язку із загрозою здоров’я та життя дитини її вилучено із сім’ї.

"На пригнічений стан 9-класниці у сільській школі звернули увагу вчителі та помітили на її обличчі садна. Під час розмови дівчина зізналась, що її побила тітка, в родині якої вона проживала. Педагоги терміново повідомили службу у справах дітей, а її представники – поліцію", - інформує Головне управління Нацполіції Житомирщини.

Відомо, що жінка має на вихованні своїх чотирьох малолітніх дітей (від 3 до 16 років) і є опікункою для 14-річної дівчинки, вихованки спеціалізованого дитячого закладу.

Причиною агресивних дій опікунки стала відмова дівчини принести жінці алкоголь. За таку "неслухняність" вона й покарала її. Дівчинку оглянули медики, які діагностували гематоми і забої на обличчі та шиї. Зараз її здоров’ям займаються лікарі у стаціонарі. 

Поліцейські і представники соцслужби навідались до обійстя родини. 37-річну господарку застали у нетверезому стані. Свої дії відносно опікуваної вона чітко пояснити не змогла. 

"За фактом побиття дитини відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини та ступінь тяжкості завданих дівчинці ушкоджень", - зазначають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: